Facebook-top

Arne Christiansen nyt æresmedlem

Aars Håndboldklub har eksisteret i 44 år, siden sammenlægning af de to moderklubber Aars KFUM og Aars Fremad i 1974. I den periode har i hundredvis af frivillige trænere og ledere leveret et fantastisk stykke arbejde. Nogen af dem har ydet en indsats så godt og så længe, at de er blevet udpeget til æresmedlemmer af Aars Håndboldklub. 

Aars Håndboldklubs bestyrelse har i 2018 udpeget Arne Christiansen som æresmedlem nummer 8.

Arne Christiansen flyttede til Aars i 1987. Han kom fra heden og tog sin kærlighed til håndboldspillet med til Aars. Allerede for 10 år siden blev han hædret for sin indsats, da byens idrætsforeninger kårede ham som Årets Kimbrer.

Nu har Arne Christiansen været en meget aktiv del af Aars Håndboldklub i 30 år. Han har spillet på flere herrehold som målmand, men har også gennem en menneskealder helliget sig arbejdet med udviklingen af børnespillere i Aars Håndboldklub, primært på pigesiden. Udover at være træner i samtlige år, har Arne Christiansen også siddet i flere af klubbens udvalg, primært børneudvalget. I 17 år sad han i bestyrelsen, i mange af de år som kasserer.

Arne Christiansen er nærmest synonym med julestævnet Rør Cup, hvor han har været med næsten fra starten og til jul kan stævnet fejre 30 års jubilæum, hvilket ikke var sket uden Arne Christiansens utrættelige indsats. Når han ikke er i hallen i Aars, er han sandsynligvis ude at dømme, for dommerstanden har også nydt godt af Arne Christiansens indsats gennem alle årene.

Titlen som Æresmedlem af Aars Håndboldklub føjer Arne Christiansen til rækken af kåringer i håndboldklubben. Han er tidligere kåret som Årets Kammerat, Årets Træner og Aars HK,er. Den indsats som Arne Christiansen har ydet gennem de seneste 30 år i Aars Håndboldklub er vist det vi alle forstår ved en frivillig ildsjæl.

Arne Christiansen 2017

De øvrige æresmedlemmer er

Leon Madsen

Hans Simonsen

Kresten Pedersen

Anna Solvang

Per Farsinsen

Axel Heisz Pedersen

Lars Bjørn